Varningar
Emir Rozajac 50 min
Emir Rozajac 83 min (UTVISAD)
Philip Marklund 90 min

ÖT Smygehuk tog inte chansen att hänga av nästjumbon Oxie. Istället blev det respass och en 2-0 förlust i bagaget inför sommaruppehållet. I den 7:e minuten kom Oxie runt på högerkanten och man spelar in bollen till en fri spelare som med ryggen mot mål klackar elegant mot mål men Izzettin Adigüzel gör en fin räddning. I den 12:e minuten stjäl Johan Hellström bollen från en försvarare och skjuter men målvakten räddar. Returen snappas upp av André Andersson som skjuter men målvakten lyckas göra en fotparad och rädda ut till hörna. I den 22:a minuten gör Izzettin Adigüzel en fin räddning på ett skott där han får sträcka sig ut till det yttersta och få ut bollen till hörna. I den 37:e minuten kontrar ÖT Smygehuk där Robin Mårtensson slår en fin stickare mot Johan Hellström som kommer 1 mot 1 och Johan grundlurar försvararen och skjuter men bollen tar i stolpen. På returen skjuter Emir Rozajac direkt men bollen far över målet. I den 44:e minuten räddar Izzettin Adigüzel ett friläge. I den 48:e minuten slår Michael Nilsson ett inlägg som André Andersson avslutar på men skottet täcks och Philip Marklund testar lyckan men ett huvud kommer i vägen för ett ledningsmål. Nära där. I den 59:e minuten gör Izzettin Adigüzel en fin fotparad ut till hörna. I den 63:e minuten är det Oxies tur att pricka stolpen och på returen gör Izzettin Adigüzel en ny fin fotparad. I den 64:e minuten slår Oxie en hörna som möts upp på första stolpen och bollen skarvas på volley i mål till 1-0. Slarvigt där... I den 68:e minuten snappar Johan Hellström upp ett felpass från målvakten och ren med densamma skjuter Johan ett skott som målvakten räddar till hörna. I den 72:a minuten får Oxie en spelare utvisad. ÖT Smygehuk flyttar upp positionerna och jagar en kvittering. I den 79:e minuten kontrar Oxie och kommer 2 mot 1. De löser situationen på bästa sätt och en Oxie spelare rundar den utrusande Izzettin Adigüzel och slår in 2-0. I den 83:e minuten får Emir Rozajac sitt andra gula kort och blev därmed utvisad. Nu gäller det att ladda om batterierna under uppehållet och komma laddade till tusen till hösten. I nästa match väntar serieledande Åkarps IF på Smygehamns IP på lördagen den 13:e augusti klockan 14:00.